Nunu wie?

NUNU WIE?

Hello,

ik ben Nena, ik durf mijn haar al eens blauw kleuren en ik ontmoet dolgraag nieuwe mensen, dus hé, let’s talk!

Een korte introductie: een meisje uit Aalst (ik blijf voor altijd een meisje, ookal ben ik reeds 32), behaalde eerst haar master Kunstgeschiedenis in Gent maar het creatief cocootje in haar kon niet genoeg vliegen, dus ging ze nadien Grafisch Ontwerp studeren op Sint Lukas Brussel. Stilletjes is ze in het water van deze job gezwommen. Ze dacht een beetje zoals Pipi Langkous, “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. En zo stond ze ineens foto’s te maken van muzikanten in het Koninklijk Conservatorium Brussel, stond ze op feestjes, op events, op trouwfeesten, fotoshoots voor winkels,… En het is sindsdien niet meer gestopt.

Heerlijk vind ik dat.

Ik ben verslaafd aan beelden maken. Beelden ‘stelen’ wanneer niemand kijkt, of dat nu op ’n trouwfeest, een corporate event, ’n fotoshoot of bij iemand thuis is. Ik kan helemaal high-on-photography geraken als alles op magische wijze gewoon klopt, als ik een beeld zie. Een zotte smoel, een zonnestraal die net goed valt, een broertje die op de achtergrond geeuwt. Oh, zo dankbaar om zoveel schoons te mogen zien & vastleggen.

Luisteren hoe iemand zachtjes meezingt met een nummer in de supermarkt, omaatjes hun verhalen beluisteren in service flats, zelf een traantje wegpinken als ik door andermans trouwfoto’s aan het gaan ben,… Jep, allemaal momenten waar ik dolgelukkig van word. Ook van lekker eten (liefst aan een grote tafel met vrienden of familie).  En ohja, ook van mijn lief uiteraard, de baardige zon in mijn leven.  Verder ben ik zot van vers gedrukt papier, alles wat blinkt, alleen dansen in mijn living op Justin Bieber of ABBA & andere guilty pleasures, ballonnen, Chewwie, Star Wars, de uitdrukkingen van handen, middagdutjes doen, reizen, foto’s maken (uiteraard) & kleine curiosa.

Zijn jullie al een beetje zot van me?:)  Say HI! Of volg m’n Instagram voor meer NUNU!